Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Lohta grillissä   • Lohilevite   • Grillattu anjovislohi   • Haudutettua kotimaista lohta   • Joulunpunainen joulukala   • Kahden kalan seljanka   • Röstiperunat ja kylmäsavulohta   • Limelohi   • Lohialkupala   • Lohihyytelö I   • Lohta ja pinaattia   • Lohta vokissa   • Lämmin keitetty lohi   • Marinoitu kyytipoika   • Paistettua lohifileetä fenkolimuhennoksella   • Lohitäytteisiä pitaleipiä   • Savukalasoppa   • Savulohipasta   • Savulohiterriini   • Savustettua lohta foliossa   • Siperian lohi   • Sushilohta voissa paistettuna (Heikki Huttunen)   • Uuniperunat ja kylmäsavulohta   • Uunissa paistetut lohinyytit   • Viinissä höyrytetyt lohi-ahvenpyörykät   • Maidossa haudutettu lohi   • Kala-avokaadosalaatti   • Jouluinen punaviinilohi   • Paahdettua lohta, parsaa ja artisokkaa   • Lohta mango-inkiväärikastikkeessa   • Lohicarpaccio pirteän majoneesin kanssa   • Sinihomejuustolohitaskut   • Teriyakilohi   • Creste bianche –pastaa ja sitruuna-savulohikastiketta   • Lohta tenolaiseen tapaan   • Paprika-lohikyljykset   • Ruisleipänapit savulohitäytteellä   • Savulohiohukaiset   • Lohta rannikon tapaan   • Kylmäsavulohikiusaus   • Suolattua ja hiillostettua lohta ja sinappi-mustapippuri-kastiketta   • Savustettua lohta ja ruohosipuli-perunapyreetä   • Lohilasagne   • Kevyesti kypsennettyä lohta, pinaattipyreetä ja paistettuja korvasieniä   • Lohta tenolaiseen tapaan   • Lohta lohenmädin ja gazpacho-valkosipulin kera   • Fenkolilla maustettu kylmäsavulohikeitto   • Lohta ja sientä   • Hiillostettua lohta ja yrttimunakokkelia   • Lohimurekepihvit   • Täytetty lohi   • Kesäinen lohisalaatti   • Lohilaatikko   • Jaloviinalla piiskattua loimulohta   • Lohiviipaleita kiinalaiseen tapaan   • Taikinoitu lohi   • Cajun lohta   • Jääkellarin lohi   • Lohipihvit   • Uunilohta vuoassa kasviksilla   • Kylmäsavulohirullat ja piparjuuricrème   • Lohipastrami   • Lohirullat piparjuurikastikkeella   • Lohihampurilainen   • Lohta ja purjoa   • Rakuunakalaa uunissa   • Täytetty lohipatee   • Kahdenlaista lohta   • Halstrattu lohipihvi   • Gullkronan lohta   • Voilla maustettu graavikala   • Lohi-jättikatkavartaat   • Yrttikuorrutetut lohikiekot   • Lohiterriini   • Grillatut lohikyljykset   • Piparjuurikerma-kylmäsavulohi   • Purjehtijan lohiveneet   • Grillatut lohikyljykset II   • Pippuriset lohimedaljongit   • Taikinoitu pinaattilohi   • Yrttilohirulla ja sahramiperunat   • Herkkusienilohi   • Lohimunakas a`la kaupparatsu Liehikäinen   • Lohipasta   • Lohiterriini I   • Lohta ja haukimureketta   • Pykeijan lohi   • Lohivartaat   • Savulohisalaatti kylmäsavulohesta   • Lohi-sienipiirakka   • Lohi-ahventorttu   • Tilli-fenkolilohta ja sinappikastiketta   • Piparjuurilohta ja parmesanjuustoa   • Lasimestarin lohta   • Vuohenjuustolla maustettua lohta   • Graavilohitartar   • Chililohta kermaisen hernesosekeiton kera   • Yrttilohi   • Suomalaisen lohen uunipata   • Saara emännän lohipihvi   • Ylpön uunilohi   • Grillatut lohikyljykset   • Paahdettua lohta ja perunasalaattia   • Lohitartar   • Aki Wahlmanin Joululohi kevyesti   • Pikkutontun lohikermahyytelö   • Paistettu lohi/kirjolohi Leenan tapaan   • Grillilohivartaat   • Paistetut lohiperhoset   • Sitruunalohta ja minttukastiketta   • Lohta Hasselbackan tapaan   • Grillattu lohi kesäisin lisukkein   • Lohi-sienipiirakka   • Thaimaalainen lohipata   • Lohi-smörre   • Kalastajan paistos   • Grillattu graavilohi ja hovimestarinkastike   • Thaimaalainen lohipata   • Kalastajan paistos   • Lohitasku, pinaatti-juusto (Koskenlaskija)   • Lohikeitto (Valio)   • Uunilohi mascarpone –pinaattikastike   • Lohitäyterulla   • Lohiterriini (Valio)   • Lohi-riisilaatikko katkaravuilla   • Lohipatee, katkarapuja ja punajuuria   • Ceviche lohesta ja äyriäisistä   • Graavilohta ja parsaa   • Kookoslohta ja mustaa riisiä   • Lohi-katkarapusalaatti   • Perinteinen lohilaatikko   • Lohilasagne   • Jääkellarin lohi (II)   • Lohivartaat   • Kylmäsavulohilaatikko   • Aasialainen uunilohi   • Hiillostettu kylmäsavulohi   • Nokilohi   • Sitruunaiset lohipullat   • Keväinen lämminsavulohikulho   • Raikas lohi- parsacoctail 

Creste bianche –pastaa ja sitruuna-savulohikastiketta



(3-4 annosta)


  • 350 g Novellen creste bianche –pastaa
  • nokare voita
  • 3 sitruunan raastettu kuori
  • 2 rkl juurisellerisilppua
  • 2 rkl porkkanasilppua
  • 2 sitruunan mehu
  • 1 prk Mascarpone-juustoa
  • 200 g Stockmann Gourmet –kylmäsavulohta
  • 2 rkl pieniä Inpa-sitruunaoliveja
  • tuoretta basilikaa
  • varhaisipulin vihreää vartta
  • vastajauhettua mustapippuria


  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Raasta sitruunoiden kuoret ja purista kahden sitruunan mehu. Leikkaa juuriselleri ja porkkana hienoksi silpuksi.
  2. Kuullota sitruunaraaste, juuriselleri ja porkkana nokareessa voita, älä ruskista. Lisää sitruunamehu ja anna sen haihtua ennen kuin lisäät Mascarpone-juuston. Sekoita ja vedä sivulle odottamaan pastaa.
  3. Leikkaa lohisiivut suikaleiksi. Lisää valutettu pasta sitruunakastikkeen joukkoon,
    sekoita ja mausta runsaalla määrällä vastajauhettua mustapippuria. Lisää pastan keitinvettä, jos lientä tarvitaan lisää.
  4. Lisää lopuksi lohisuikaleet ja sitruunaoliivit pastan joukkoon ja ripottele päälle silputtua basilikaa ja varhaissipulin vartta.

  5. Ohjeen alkuperä:





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1979924
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net