Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Lohta grillissä   • Lohilevite   • Grillattu anjovislohi   • Haudutettua kotimaista lohta   • Joulunpunainen joulukala   • Kahden kalan seljanka   • Röstiperunat ja kylmäsavulohta   • Limelohi   • Lohialkupala   • Lohihyytelö I   • Lohta ja pinaattia   • Lohta vokissa   • Lämmin keitetty lohi   • Marinoitu kyytipoika   • Paistettua lohifileetä fenkolimuhennoksella   • Lohitäytteisiä pitaleipiä   • Savukalasoppa   • Savulohipasta   • Savulohiterriini   • Savustettua lohta foliossa   • Siperian lohi   • Sushilohta voissa paistettuna (Heikki Huttunen)   • Uuniperunat ja kylmäsavulohta   • Uunissa paistetut lohinyytit   • Viinissä höyrytetyt lohi-ahvenpyörykät   • Maidossa haudutettu lohi   • Kala-avokaadosalaatti   • Jouluinen punaviinilohi   • Paahdettua lohta, parsaa ja artisokkaa   • Lohta mango-inkiväärikastikkeessa   • Lohicarpaccio pirteän majoneesin kanssa   • Sinihomejuustolohitaskut   • Teriyakilohi   • Creste bianche –pastaa ja sitruuna-savulohikastiketta   • Lohta tenolaiseen tapaan   • Paprika-lohikyljykset   • Ruisleipänapit savulohitäytteellä   • Savulohiohukaiset   • Lohta rannikon tapaan   • Kylmäsavulohikiusaus   • Suolattua ja hiillostettua lohta ja sinappi-mustapippuri-kastiketta   • Savustettua lohta ja ruohosipuli-perunapyreetä   • Lohilasagne   • Kevyesti kypsennettyä lohta, pinaattipyreetä ja paistettuja korvasieniä   • Lohta tenolaiseen tapaan   • Lohta lohenmädin ja gazpacho-valkosipulin kera   • Fenkolilla maustettu kylmäsavulohikeitto   • Lohta ja sientä   • Hiillostettua lohta ja yrttimunakokkelia   • Lohimurekepihvit   • Täytetty lohi   • Kesäinen lohisalaatti   • Lohilaatikko   • Jaloviinalla piiskattua loimulohta   • Lohiviipaleita kiinalaiseen tapaan   • Taikinoitu lohi   • Cajun lohta   • Jääkellarin lohi   • Lohipihvit   • Uunilohta vuoassa kasviksilla   • Kylmäsavulohirullat ja piparjuuricrème   • Lohipastrami   • Lohirullat piparjuurikastikkeella   • Lohihampurilainen   • Lohta ja purjoa   • Rakuunakalaa uunissa   • Täytetty lohipatee   • Kahdenlaista lohta   • Halstrattu lohipihvi   • Gullkronan lohta   • Voilla maustettu graavikala   • Lohi-jättikatkavartaat   • Yrttikuorrutetut lohikiekot   • Lohiterriini   • Grillatut lohikyljykset   • Piparjuurikerma-kylmäsavulohi   • Purjehtijan lohiveneet   • Grillatut lohikyljykset II   • Pippuriset lohimedaljongit   • Taikinoitu pinaattilohi   • Yrttilohirulla ja sahramiperunat   • Herkkusienilohi   • Lohimunakas a`la kaupparatsu Liehikäinen   • Lohipasta   • Lohiterriini I   • Lohta ja haukimureketta   • Pykeijan lohi   • Lohivartaat   • Savulohisalaatti kylmäsavulohesta   • Lohi-sienipiirakka   • Lohi-ahventorttu   • Tilli-fenkolilohta ja sinappikastiketta   • Piparjuurilohta ja parmesanjuustoa   • Lasimestarin lohta   • Vuohenjuustolla maustettua lohta   • Graavilohitartar   • Chililohta kermaisen hernesosekeiton kera   • Yrttilohi   • Suomalaisen lohen uunipata   • Saara emännän lohipihvi   • Ylpön uunilohi   • Grillatut lohikyljykset   • Paahdettua lohta ja perunasalaattia   • Lohitartar   • Aki Wahlmanin Joululohi kevyesti   • Pikkutontun lohikermahyytelö   • Paistettu lohi/kirjolohi Leenan tapaan   • Grillilohivartaat   • Paistetut lohiperhoset   • Sitruunalohta ja minttukastiketta   • Lohta Hasselbackan tapaan   • Grillattu lohi kesäisin lisukkein   • Lohi-sienipiirakka   • Thaimaalainen lohipata   • Lohi-smörre   • Kalastajan paistos   • Grillattu graavilohi ja hovimestarinkastike   • Thaimaalainen lohipata   • Kalastajan paistos   • Lohitasku, pinaatti-juusto (Koskenlaskija)   • Lohikeitto (Valio)   • Uunilohi mascarpone –pinaattikastike   • Lohitäyterulla   • Lohiterriini (Valio)   • Lohi-riisilaatikko katkaravuilla   • Lohipatee, katkarapuja ja punajuuria   • Ceviche lohesta ja äyriäisistä   • Graavilohta ja parsaa   • Kookoslohta ja mustaa riisiä   • Lohi-katkarapusalaatti   • Perinteinen lohilaatikko   • Lohilasagne   • Jääkellarin lohi (II)   • Lohivartaat   • Kylmäsavulohilaatikko   • Aasialainen uunilohi   • Hiillostettu kylmäsavulohi   • Nokilohi   • Sitruunaiset lohipullat   • Keväinen lämminsavulohikulho   • Raikas lohi- parsacoctail 

Lohitäyterulla



(noin 16 viipaletta)

  • 125 g voita
  • 2½ dl vehnäjauhoja
  • 5 dl vettä
  • ½ tl leivinjauhetta
  • 3 munaa
  • 150 – 200 g graavi- tai kylmäsavukirjolohta
  • 1 dl kuohu- tai vispikermaa
  • 1 rs ruohosipulituorejuustoa
  • ½ dl tillihaketta
  • ½ dl hienonnettua ruohosipulia
  • ripaus suolaa ja mustapippuria

Sulata rasva paksupohjaisessa kattilassa. Lisää kattilaan vehnäjauhot samalla sähkövatkaimella sekoittaen. Lisää vesi ja kuumenna seosta edelleen koko ajan vatkaten, kunnes se irtoaa kattilan reunoista. Ota kattila hellalta, sekoita joukkoon leivinjauhe ja anna seoksen hieman jäähtyä. Vatkaa lopuksi joukkoon kananmunat yksitellen.
Levitä massa tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 225-asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, tarkkaillen että pinta saa kauniin värin. Kumoa hieman jäähtynyt levy toiselle leivinpaperille jäähtymään.

Täyte:
Hienonna lohi ja vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja levitä täyte veitsen tai lastan avulla tasaisesti levyn päälle.
Kääri rullalle kääretortun tapaan ja laita rulla jääkaappiin tekeytymään. Viipaloi lohitäyterulla sopiviksi annospaloiksi.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1980989
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net