Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
Marinadeja (7 erilaista)

(tarvittaessa voit tuplata eri aineosat)

    Perusraaka-aineet:
  • ½ dl viinietikkaa
  • ½ dl soijaa
  • ½ rypsiöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ tl mustapippuria

    Lisämausteet sianlihalle:
  • inkivääri, salvia, rakuuna, curry, garam masala

    Lisämausteet naudanlihalle:
  • timjami, chili, valkosipuli

    Lisämausteet lampaanlihalle:
  • rosmariini, oregano, basilika, minttu, valkosipuli

    Lisämausteet kalalle:
  • sitruuna, basilika, timjami, valkosipuli

    Colamarinadi:
  • 1 dl kolajomaa
  • ½ dl rypsiöljyä
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 tl kanelia
  • 2 tl jauhettua korianteria
  • 1 tl chilijauhetta
  • 2 valkosipulinkynttä

    Grillauskastike:
  • ½ dl soijaa
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • ½ tl jauhettua mustapippuria
  • ½ tl paprikajauhetta
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 ½ dl rypsiöljyä

  1. Perusmarinadi: Vatkaa viinietikka, öljy, soija ja mustapippuri. Lisää muita mausteita grillattavan ruoan mukaan.
  2. Colamarinadi: Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kolajuoma, öljy, hunaja, kaneli, korianteri ja chili. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet.
  3. Grillauskastike: Kuori valkosipulinkynsi. Vatkaa keskenään soija, viinietikka, tomaattipyree, mustapippuri ja paprikajauhe. Purista joukkoon valkosipulinkynsi. Lisää öljy. Kaada kastike pulloon ja sekoita hyvin. Säilytä viileässä.





 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1876218
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net