Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Focaccio- leipä   • Katkakolmioleivät   • Nopea ruislimppu   • Vekkulit sämpylät   • Pehmeät sämpylät puurosta   • Myllyn Paras jyväleipä   • Sienipasteijat   • Toast Skagen   • Karjalanpiirakat   • Kauraleipä   • Ruisohrasämpylät   • Laskiaispullat   • Lohi- tai anjovis- ja munakokkelivoileipä   • Lohikääröt   • Rapuvoileipä   • Sardiinivoileipä   • Ohrarieska   • Folioranskis   • Sämpyläkätköt   • Omenasandwichit   • Rukiiset tomaatit ja sipulit   • Kasviskarjalanpiirakat   • Muheva kalaleipä   • Mansikka-vuohenjuustoleivät 

Katkakolmioleivät





  • 6 vuokaleipäviipaletta
  • 250 g katkarapuja
  • 250 g tuorejuustoa (katkarapu tai lohi)
  • 1 dl hienonnettua tilliä
  • mustapippuria myllystä

  1. Grillaa leipäviipaleet hieman rapeiksi. Pilko katkaravut laudalla silpuksi. Hienonna myös tilli.
  2. Notkista haarukalla tuorejuusto kulhossa ja sekoita joukkoon katkaravut, tilli sekä pippuria myllystä.
  3. Levitä tahna kolmelle leipäviipaleelle tasapuolisesti. Purista päälle toiset kolme leipäviipaletta ja leikkaa kukin poikittain niin, että niistä muodostuu kolmiot (kuusi kappaletta).


© Heikki Karjalainen





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1843452
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net