Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Focaccio- leipä   • Katkakolmioleivät   • Nopea ruislimppu   • Vekkulit sämpylät   • Pehmeät sämpylät puurosta   • Myllyn Paras jyväleipä   • Sienipasteijat   • Toast Skagen   • Karjalanpiirakat   • Kauraleipä   • Ruisohrasämpylät   • Laskiaispullat   • Lohi- tai anjovis- ja munakokkelivoileipä   • Lohikääröt   • Rapuvoileipä   • Sardiinivoileipä   • Ohrarieska   • Folioranskis   • Sämpyläkätköt   • Omenasandwichit   • Rukiiset tomaatit ja sipulit   • Kasviskarjalanpiirakat   • Muheva kalaleipä   • Mansikka-vuohenjuustoleivät 

Mansikka-vuohenjuustoleivät


Mansikka-vuohenjuustoleivät

  • 1 patonki
  • ½ l mansikoita
  • 3-5 valkosipulinkynttä
  • 400 g chevrejuustoa

Parkaa mansikat ja pilko pieniksi paloiksi. Viipaloi leipä ja paahda viipaleet uunissa pellillä.
Sipaise leiville puserrettua tai pieniksi pilkottua valkosipulia, ja päällystä leivät mansikalla ja
juustolla.
Grillaa leipiä uunissa 5 - 10 minuuttia niin, että juusto sulaa ja tarjoa heti. Leivät maistuvat myös
jäähtyneinä.


Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1876212
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net