Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Focaccio- leipä   • Katkakolmioleivät   • Nopea ruislimppu   • Vekkulit sämpylät   • Pehmeät sämpylät puurosta   • Myllyn Paras jyväleipä   • Sienipasteijat   • Toast Skagen   • Karjalanpiirakat   • Kauraleipä   • Ruisohrasämpylät   • Laskiaispullat   • Lohi- tai anjovis- ja munakokkelivoileipä   • Lohikääröt   • Rapuvoileipä   • Sardiinivoileipä   • Ohrarieska   • Folioranskis   • Sämpyläkätköt   • Omenasandwichit   • Rukiiset tomaatit ja sipulit   • Kasviskarjalanpiirakat   • Muheva kalaleipä   • Mansikka-vuohenjuustoleivät 

Muheva kalaleipä










































  • 4 viipaletta tummaa leipää
  • 4 veitsenkärjellistä voita
  • sitruunamehua
  • 16 viipaletta tuoretta kurkkua
  • 8 retiisiä
  • 8 rucolan lehteä tai nuorta voikukkaa

    Kalalevite
  • 200 g tuoresuolattua kalaa, puna- tai valkolihaista
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 rkl silputtua tilliä
  • 1 rkl silputtua ruohosipulia
  • 2 tl sinappia


  1. Valmista ensin kalavaahto. Leikkaa kala hakkelukseksi. Vaahdota kerma ja mausta sinapilla sekä silputuilla yrteillä. Lisää kala ja pöyhi tasaisesti kermavaahdon joukkoon. Anna levätä hetki kylmässä.
  2. Viipaloi leivät, sivele voilla. Kuivahtaneen leivänpinnan voit uusia tilkalla sitruunamehua. Viipaloi kuorittu kurkku ja aseta leiville, lisää rucolasalaatin lehdet. Halkaise pestyt retiisit ja viipaloi.
  3. Jaa kalalevite leiville ja korista leivät retiisiviipalein. Tarjoa leivät kylminä.


Glorian ruoka & viini





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1843451
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net