Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Focaccio- leipä   • Katkakolmioleivät   • Nopea ruislimppu   • Vekkulit sämpylät   • Pehmeät sämpylät puurosta   • Myllyn Paras jyväleipä   • Sienipasteijat   • Toast Skagen   • Karjalanpiirakat   • Kauraleipä   • Ruisohrasämpylät   • Laskiaispullat   • Lohi- tai anjovis- ja munakokkelivoileipä   • Lohikääröt   • Rapuvoileipä   • Sardiinivoileipä   • Ohrarieska   • Folioranskis   • Sämpyläkätköt   • Omenasandwichit   • Rukiiset tomaatit ja sipulit   • Kasviskarjalanpiirakat   • Muheva kalaleipä   • Mansikka-vuohenjuustoleivät 

Rukiiset tomaatit ja sipulit (neljälle)




  • 8 palaa viipaloitua ruisleipää tai valmiita paloja
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 4 pienehköä tomaattia puolikkaina
  • 2 sipulia paksuhkoina renkaina
  • rypsiöljyä
  • mustapippuria

1. Grillaa tomaatinpuolikkaita molemmilta puolilta miedolla lämmöllä.
2. Voitele sipulirenkaita kevyesti öljyllä ja grillaa miedolla lämmöllä, kääntele välillä.
3. Grillaa samanaikaisesti ruisviipaleita kevyesti molemmilta puolilta.
4. Tiputtele grillatuille leiville vähän öljyä.
5. Nosta tomaatin puolikkaat neljälle leivälle ja sipulirenkaat lopuille neljälle.
6. Ripottele päälle mustapippuria (myllystä).
7. Nauti kahdesta eri makuisesta grillirukiista.


Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1843454
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net