Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Focaccio- leipä   • Katkakolmioleivät   • Nopea ruislimppu   • Vekkulit sämpylät   • Pehmeät sämpylät puurosta   • Myllyn Paras jyväleipä   • Sienipasteijat   • Toast Skagen   • Karjalanpiirakat   • Kauraleipä   • Ruisohrasämpylät   • Laskiaispullat   • Lohi- tai anjovis- ja munakokkelivoileipä   • Lohikääröt   • Rapuvoileipä   • Sardiinivoileipä   • Ohrarieska   • Folioranskis   • Sämpyläkätköt   • Omenasandwichit   • Rukiiset tomaatit ja sipulit   • Kasviskarjalanpiirakat   • Muheva kalaleipä   • Mansikka-vuohenjuustoleivät 

Folioranskis (neljälle)





  • 1 kpl ranskanleipää tai vastaava
  • 10 rkl kevytlevitettä
  • (3 valkosipulin kynttä)
  • runsaasti rucola- tai persiljasilppua
    alumiinifoliota grillaukseen

1. Puserra kevytlevitteeseen valkosipulin kynnet ja lisää seokseen rucola- tai persiljasilppu.
2. Leikkaa leipä viipaleiksi, muttei ihan pohjaan asti, jotta leipä pysyy kokonaisena.
3. Raota viipaleiden välejä varovasti ja voitele joka toinen väli maustelevitteellä. Näin saat grillauksen jälkeen sandwichimäisen leivän, jossa täytettä on vain sisällä. Jos Sinua ei haittaa sormien sotkeutuminen, voitele jokainen väli.
4. Kiedo leipä kaksinkertaiseen folioon ja siirrä grilliin.
5. Grillaa pakettia miedolla lämmöllä 20–30 min välillä käännellen.
6. Avaa käärö ja leikkaa leipä kaksoisviipaleiksi niin, että täyte jää viipaleiden väliin.
7. Nauti!



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1843454
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net