Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Focaccio- leipä   • Katkakolmioleivät   • Nopea ruislimppu   • Vekkulit sämpylät   • Pehmeät sämpylät puurosta   • Myllyn Paras jyväleipä   • Sienipasteijat   • Toast Skagen   • Karjalanpiirakat   • Kauraleipä   • Ruisohrasämpylät   • Laskiaispullat   • Lohi- tai anjovis- ja munakokkelivoileipä   • Lohikääröt   • Rapuvoileipä   • Sardiinivoileipä   • Ohrarieska   • Folioranskis   • Sämpyläkätköt   • Omenasandwichit   • Rukiiset tomaatit ja sipulit   • Kasviskarjalanpiirakat   • Muheva kalaleipä   • Mansikka-vuohenjuustoleivät 

Laskiaispullat



(neljälle)

  • 4 kookasta pullaa
  • 1 dl vadelma- tai muuta hilloa
  • 1 dl kuohukermaa
  • 2 tl vaniljasokeria
    Tarjoiluun:
  • 1 l kevytmaitoa
  • 2 rkl tummaa kaakaojauhetta
  • 2 rkl sokeria

Valmistus:
Halkaise pullat. Levitä pullien alapuolikkaille hilloa. Vaahdota kerma ja mausta vaahto vaniljasokerilla. Lusikoi vaahto pullille ja nosta toiset pullanpuolikkaat päälle. Kuumenna maito kattilassa ja vatkaa maitoon kaakaojauhe ja sokeri.
Tarjoa pullien kanssa.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1843453
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net