Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Focaccio- leipä   • Katkakolmioleivät   • Nopea ruislimppu   • Vekkulit sämpylät   • Pehmeät sämpylät puurosta   • Myllyn Paras jyväleipä   • Sienipasteijat   • Toast Skagen   • Karjalanpiirakat   • Kauraleipä   • Ruisohrasämpylät   • Laskiaispullat   • Lohi- tai anjovis- ja munakokkelivoileipä   • Lohikääröt   • Rapuvoileipä   • Sardiinivoileipä   • Ohrarieska   • Folioranskis   • Sämpyläkätköt   • Omenasandwichit   • Rukiiset tomaatit ja sipulit   • Kasviskarjalanpiirakat   • Muheva kalaleipä   • Mansikka-vuohenjuustoleivät 

Ruisohrasämpylät





  • 2 ½ dl maitoa
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl siirappia
  • 25 g hiivaa (½ pak.)
  • ½ rkl hienonnettua anista
  • 2 dl ruishiutaleita
  • 4 ½ dl hiivaleipäjauhoja tai sämpyläjauhoja
  • 25 g voita

1. Sekoita ruishiutaleet maitoon ja jätä seisomaan n. ½ tunniksi.
2. Lisää mausteet ja hiiva.
3. Alusta taikina hiivaleipäjauhoilla.
4. Vaivaa takinaan pehmeä voi.
5. Leivo takinasta sämpylöitä, ja anna niiden kohota.
6. Voitele ne munalla ja paista 225- asteessa n. 10-12 minuuttia.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1843454
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net