Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Focaccio- leipä   • Katkakolmioleivät   • Nopea ruislimppu   • Vekkulit sämpylät   • Pehmeät sämpylät puurosta   • Myllyn Paras jyväleipä   • Sienipasteijat   • Toast Skagen   • Karjalanpiirakat   • Kauraleipä   • Ruisohrasämpylät   • Laskiaispullat   • Lohi- tai anjovis- ja munakokkelivoileipä   • Lohikääröt   • Rapuvoileipä   • Sardiinivoileipä   • Ohrarieska   • Folioranskis   • Sämpyläkätköt   • Omenasandwichit   • Rukiiset tomaatit ja sipulit   • Kasviskarjalanpiirakat   • Muheva kalaleipä   • Mansikka-vuohenjuustoleivät 

Kauraleipä




  • 2 ½ dl maitoa
  • 1 ½ tl suolaa
  • 25 g (½ pak.) hiivaa
  • 1 ½ dl kaurahiutaleita
  • 4 ½ dl hiivaleipäjauhoja

  1. Liuota hiiva ja suola kädenlämpöiseen maitoon.
  2. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet.
  3. Alusta taikina hiivaleipäjauhoilla ja anna taikinan kohota lämpimässä paikassa.
  4. Leivo taikinasta pyöreä leipä ja anna vielä kohota.
  5. Pistele reikä esim. haarukalla ja paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1877082
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net