Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Focaccio- leipä   • Katkakolmioleivät   • Nopea ruislimppu   • Vekkulit sämpylät   • Pehmeät sämpylät puurosta   • Myllyn Paras jyväleipä   • Sienipasteijat   • Toast Skagen   • Karjalanpiirakat   • Kauraleipä   • Ruisohrasämpylät   • Laskiaispullat   • Lohi- tai anjovis- ja munakokkelivoileipä   • Lohikääröt   • Rapuvoileipä   • Sardiinivoileipä   • Ohrarieska   • Folioranskis   • Sämpyläkätköt   • Omenasandwichit   • Rukiiset tomaatit ja sipulit   • Kasviskarjalanpiirakat   • Muheva kalaleipä   • Mansikka-vuohenjuustoleivät 

Karjalanpiirakat




Täyte:

  • 3 dl vettä
  • 12 dl maitoa
  • 3 dl riisiä
  • 3 tl suolaa
    Kuori:
  • 5 ½ dl ruisjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl kylmää vettä

Keitä täytteeksi hyvä riisipuuro. Keitä riisiä vedessä, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin. Lisää maito ja keitä lisää 25 - 30 minuuttia. Mausta suolalla.
Vaivaa vedestä, suolasta ja jauhoista kuoritaikina, jonka jaat 25 – 30 palaan. Pyöritä palat palloiksi ja litistä ne työpöydällä muovin alla. Kaaviloi piirakkapulikalla pallot ohuiksi, pyöreiksi kuoriksi.
Täytä piirakat puurolla ja rypytä kukin vuorollaan.
Paista 300 asteisessa uunissa 15 – 20 minuuttia.
Kasta kypsät ja kuumat piirakat voi-maitoseoksessa ja kokoa ne kulhoon hautumaan ja pehmenemään. Peitä ne leivinpaperilla ja liinalla.

Tarjoa karjalanpiirakat lämpiminä voin tai munavoin kanssa.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1877082
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net