Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Focaccio- leipä   • Katkakolmioleivät   • Nopea ruislimppu   • Vekkulit sämpylät   • Pehmeät sämpylät puurosta   • Myllyn Paras jyväleipä   • Sienipasteijat   • Toast Skagen   • Karjalanpiirakat   • Kauraleipä   • Ruisohrasämpylät   • Laskiaispullat   • Lohi- tai anjovis- ja munakokkelivoileipä   • Lohikääröt   • Rapuvoileipä   • Sardiinivoileipä   • Ohrarieska   • Folioranskis   • Sämpyläkätköt   • Omenasandwichit   • Rukiiset tomaatit ja sipulit   • Kasviskarjalanpiirakat   • Muheva kalaleipä   • Mansikka-vuohenjuustoleivät 

Toast Skagen





  • 4 viipaletta paahtoleipää (kuoret pois)
  • 200 g kuorittuja katkarapuja
  • 100 g majoneesia (6-7 rkl)
  • 1-2 rkl tillisilppua
  • suolaa, valkopippuri, sitruunaa
  • siian- tai muikunmätiä

Leikkaa katkaravut veitsellä karkeahkoksi silpuksi ja sekoita niihin majoneesi sekä tillisilppu. Mausta valkopippurilla ja tarvittaessa suolalla. Muutama tippa sitruunamehua raikastaa katkarapumassan ja antaa sille mukavaa kirpeyttä.
Levitä massa vastapaahdetuille, lämpimille leiville. Koristele mätinokareella. Juomaksi sopii raikas valkoviini, esimerkiksi Sancerre tai uuden maailman sauvignon blancit, mutta myös olut.

Lähde: Kauppalehti Optio 2007




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1842632
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net