Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Nokkoskeittoa munatartarin ja muikunmädin kera   • Perusmunakas   • Munakokkeli   • Pinaattipannukakku   • Parsamunakasta Larssonin tapaan   • Nokkosletut   • Katkaraputäytteiset kananmunat   • Munat Florentine   • Parsamunakas 

Katkaraputäytteiset kananmunat



(alkuruoka 4 henkilölle)

• 50 g Crème fraîchea
• 33 1⁄3 g kuorittuja katkarapuja , noin 250 g kuorellisia
• 0,2 sitruunan raastettu kuori
• 1⁄3 tl kuminaa
• 2⁄3 rkl tillisilppa
• suolaa
• mustapippuria
• 2 kovaksi keitettyä munaa
Valmistus
Vatkaa crème fraiche kovaksi vaahdoksi. Silppua katkaravut. Sekoita katkaravut, sitruunankuoriraaste, tillisilppu ja kumina crème fraichen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja puolita kananmunat. Poista keltuaiset ja sekoita 2/3 keltuaisista crème fraichen joukkoon. Täytä valkuaiset katkaraputäytteellä ja murenna loput keltuaisista koristeeksi pinnalle. Viimeistele tillillä.


Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2037690
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net