Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Nokkoskeittoa munatartarin ja muikunmädin kera   • Perusmunakas   • Munakokkeli   • Pinaattipannukakku   • Parsamunakasta Larssonin tapaan   • Nokkosletut   • Katkaraputäytteiset kananmunat   • Munat Florentine   • Parsamunakas 

Nokkosletut




  • 5 dl (punaista) maitoa
  • 4 iloisen kanan munaa
  • 3 dl spelttijauhoja
  • noin 2 dl grahamjauhoja
  • 1 tl sokeria ja suolaa
  • ½ dl voisulaa
  • 1 litra ryöpättyjä hienonnettuja nokkosia ( ryöpätään 10 min.
    ja vesi heitetään pois )

Valmista taikina ja anna tekeytyä jääkaapissa puolisen tuntia. Paista isoja lettusia.

Tästä ohje täytteelle, esim. savulahnatäyte.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1980989
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net