Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Nokkoskeittoa munatartarin ja muikunmädin kera   • Perusmunakas   • Munakokkeli   • Pinaattipannukakku   • Parsamunakasta Larssonin tapaan   • Nokkosletut   • Katkaraputäytteiset kananmunat   • Munat Florentine   • Parsamunakas 

Parsamunakasta Larssonin tapaan




  • 100 g parsaa
  • 3 isoa iloisen kanan munaa
  • 3rkl kermaa
  • pippurisuolaa

Muhenna parsat kuohukerman joukkoon. Kuumenna pannu ja voitele se. Kaada
pannulle munamassa ja kokoa sitä reunoilta keskelle samalla kun massa
kypsyy. Kun massa on tiivistynyt, asettele parsamuhennos munakkaan toiselle
reunalle. Anna massan tiivistyä hetki ja kumoa sitten toinen puoli letusta
parsamuhennoksen päälle niin, että saat kauniin puoli kuun.
Tarjoile lisänä tomaattia, kurkkusiivuja ja salaatinlehtiä.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2037690
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net