Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Lähiruoka   • Pakkausmerkinnät   • Elintarvikelaki   • GDA-pakkausmerkinnät   • Lausunto kalakukkojen valmistusohjeesta   • Elintarvikkeiden lisäaineet 

Suomalainen ruoka



Suomalaisen ruoan turvallisuuden eteen on tehty järjestelmällistä työtä koko elintarvikeketjussa pellolta pöytään.

Suomessa viljelijät, tutkimus ja neuvonta tekevät kiinteää yhteistyötä.

Tuotantosopimuksissa on aina ollut laatuvaatimuksia ja esimerkiksi maidon laatuhinnoittelu on kannustanut maatiloja laadun kehittämiseen. Suomessa maidon hygienin laatu onkin EU:n paras.

Suomalainen laatutyö perustuu ihmisten, eläinten ja luonnon kunnioitukseen. Laatujärjestelmien avulla riskitekijät voidaan minimoida ja tehdyt toimet jäljittää.

Laatuketju ulottuu maatilojen käyttämistä tuotantopanoksista lähtien teollisuuden ja kaupan kautta kuluttajalle asti.




 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1876215
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net