Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Professori Pekka Puska   • Gordon Ramsay   • Keittiömestari Eero Mäkelä   • Keittiömestari Jaakko Kolmonen   • Oopperalaulaja Martti Wallen   • Immo "Igor" Peitsara   • Toimittaja Simo Sipola   • Kansanedustaja Erkki Pulliainen   • Jaakko Rahola   • Pentti "Pena" Arvela   • Heikki "fisu" Karjalainen   • Keittiömestari Wiljam Pyy 

Keittiömestari Jaakko Kolmonen




Jaakko Kolmonen, opetusneuvos, keittiömestari, ei enempiä esittelyjä kaipaa. Veijo Vanamon kanssa he aloittivat TV-ruokaohjelmat, jonka jälkeen Jaakko on ohjeistanut meitä suomalaisia monissa lähiruokaan liityvissä kysymyksissä. Näin Jaakko vastasi kysymykseemme lampaankääpä sienestä:
"Kääpäjuttu on ihan oikein.
Jos kääpästä tai esim. kanttarellista tekee pakastamisen jälkeen kastiketta, kannattaa sienet kuumentaa pannulla tai kattilassa niin, että ne uivat omassa liemessään. Senjälkeen pakastaa sienet liemineen. Näin ne säilyvät hyvin. Sulattamisen jälkeen voi sitten sienilientä käyttää kastikkeeseen osana liemestä."

Kokkikolmonen


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1842631
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net