Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Louhisaaren juoma   • Mustaherukkaviini   • Munalikööri   • Kaksi Sangriaa   • Ilta-aurinko   • Cote d`Azur-booli   • Ananasbooli   • High life   • Kalifornialainen mansikkabooli   • Grapebooli   • Shampanjabooli   • Valkoinen peura 

Kalifornialainen mansikkabooli


(noin 3,2 l)

  • 375 g mansikoita (myös puutarhamansikoita)
  • 250 g hienoa sokeria
  • 3 kokopulloa Moselviiniä
  • 1 kokopullo valkoista, kuivaa kuohuviiniä

Mansikat ja sokeri pannaan kerroksittain varovasti boolimaljaan. Sen jälkeen kaadetaan sen verran Moselviiniä, että marjat peittyvät.
Noin tunnin kuluttua lisätään loput valkoviinistä. Ennen tarjoilua lisätään kuohuviini hyvin jäähdytettynä.

Marjoja ei siivilöidä, vaan ne joutuvat laseihin.


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1876217
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net