Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Louhisaaren juoma   • Mustaherukkaviini   • Munalikööri   • Kaksi Sangriaa   • Ilta-aurinko   • Cote d`Azur-booli   • Ananasbooli   • High life   • Kalifornialainen mansikkabooli   • Grapebooli   • Shampanjabooli   • Valkoinen peura 

Ananasbooli



(noin 2,3 l)
Ananastölkin hedelmät paloitellaan kuutioiksi ja pannaan boolimaljan pohjalle. Kuutioihin sekoitetaan 200 g sokeria ja annetaan seistä pari tuntia. Tämän jälkeen lisätään kaksi kokopulloa kuivaa valkoviiniä ja kokopullo kuohuviiniä, jotka on jäähdytetty mahdollisimman kylmiksi.
Tarjoillaan kylmänä.




 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1842631
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net