Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Louhisaaren juoma   • Mustaherukkaviini   • Munalikööri   • Kaksi Sangriaa   • Ilta-aurinko   • Cote d`Azur-booli   • Ananasbooli   • High life   • Kalifornialainen mansikkabooli   • Grapebooli   • Shampanjabooli   • Valkoinen peura 

Cote d`Azur-booli



(noin 2,25 l)

  • 1 banaani
  • 1 appelsiini
  • palasokeria maun mukaan
  • 2 lasillista sherryä
  • 2 kokopulloa Bordeaux- punaviiniä
  • 1 kokopullo punaista kuohuviiniä

Appelsiini ja banaani kuoritaan ja viipaloidaan. Appelsiini siemenet poistetaan. Viipaleet pannaan boolimaljaan, päälle kaadetaan sherry ja punaviini ja lisätään palasokeria.
Booli annetaan jäähtyä jääkaapissa 10 – 25 minuuttia. Ennen tarjoilua lisätään joukkoon kuohuviini.




 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1876216
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net