Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Louhisaaren juoma   • Mustaherukkaviini   • Munalikööri   • Kaksi Sangriaa   • Ilta-aurinko   • Cote d`Azur-booli   • Ananasbooli   • High life   • Kalifornialainen mansikkabooli   • Grapebooli   • Shampanjabooli   • Valkoinen peura 

Ilta-aurinko



(Eija Sirviö, ravintola Essen, Kuhmo)


  • 2 cl Vadelmalikööriä
  • 2 cl Kataja-Pihlajalikööriä
  • ½ tl punaista grenadinea
  • Russchian-vettä
  • jäitä

Pudota pullean lasin (esim. aromilasin) pohjalle jäitä, mittaa päälle, lisää liköörit, lorauta grenadiinea ja täytä lasi Russchianilla. Koristele juoma coctail-tikkuun pujotetuilla jäisillä karpaloilla.

Lähde: Kainuu a`la carte


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1876217
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net