Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Louhisaaren juoma   • Mustaherukkaviini   • Munalikööri   • Kaksi Sangriaa   • Ilta-aurinko   • Cote d`Azur-booli   • Ananasbooli   • High life   • Kalifornialainen mansikkabooli   • Grapebooli   • Shampanjabooli   • Valkoinen peura 

Mustaherukkaviini


(mustaherukat saavat käydä tätä viiniä valmistettaessa)

  • 2 kg kypsiä mustaherukoita
  • 1 l punaviiniä
  • 150 g (1 ¾ dl ) sokeria
  • 2 – 3 snapsilasillista väkevää hedelmäviinaa, esimerkiksi kirschiä.


  1. Huuhdo mustaherukat ja irrota ne haarukalla tertuistaan. Pane herukat ja punaviini kulhoon ja peitä kulho kevyesti liinalla.
  2. Seisota 3 – 4 vuorokautta. Siivilöi seos kankaan läpi marjoja painellen.
  3. Lisää mehuun sokeri ja väkevä viina.
  4. Pullota


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1876217
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net